Om oss

Praktisk info om oss

og våre rekkverk

Agripa er et nyutviklet konsept for glass og rekkverk, nå også med eget SINTEF-sertifisert rekkverk. Ansvarlig for rekkverk hos oss er Leif Blankert, som startet PKS og har 25 års erfaring i faget. Vi leverer til privat og næring, til mannen i gata og profesjonelle.

Gå til butikk

HVEM ER VI?

Ansiktene i AGRIPA

Leif Blankert

Salgsjef

Leif Blankert har over 25 års erfaring i glass og rekkverksbransjen. Han har stor kompetanse og faglig dyktighet.

+47 48 84 99 99

Knut Martin Hegg

Innkjøp og Salg

Knut Martin har lang erfaring med salg og innkjøp av produkter fra hele verden. Kvalitetsikrer alle produktene som AGRIPA importerer

+47 911 17 104

Kjetil Hofstad Eriksen

Salg og Administrasjon

Kjetil Eriksen har over 15 års erfaring i bransjen med kjøp og salg. Kjetil jobber også med de administrative oppgavene hos oss.

+47 406 07 548

Et trygt og sikkert rekkverk som både er pent for øyet og bra for lommeboka.

Vi har bestemt oss for å friske opp i bransjen, og utfordre tunge gammeldagse aktører som eier og preger segmentet i dag. Det har vi gjort ved å kutte flere ledd, og med det kostnader, som kunden vanligvis betaler for. Det slipper de nå.

Agripa kan levere god kvalitet til lavere pris. Kvalitet fordi vi har brukt svært lang tid på å utvikle rekkverk som er i tråd med markedets høyeste sikkerhetsforskrifter, pris fordi vi har fjernet flere ledd mellom produsent og kunden i tillegg til at vi fokuserer 100% på digitale flater.

Agripa Glassrekkverk har som første glassrekkverk fått utstedt en SINTEF Teknisk Godkjenning.

BYGGEINDUSTRIENbygg.no

Hvordan blir rekkverket levert?

Rekkverket kan hentes hos oss i Tønsberg, eller leveres rett på dør.

Hva betyr Herdet og laminert glass?

Dersom herdet glass knuser, pulveriseres det i små ufarlige biter. Derfor kan herdet glass med fordel brukes som sikkerhetsglass på steder hvor knusing av vanlig glass vil medføre fare for personer. Herdet glass kan ha en styrke 4-5 ganger større enn vanlig glass.

Laminert glass knuses som vanlig glass, men på grunn av laminatet fortsetter bitene å henge sammen i stedet for å fly i alle retninger. Denne egenskapen gjør laminert glass til sikkerhetsglass, som tilfredsstiller kravene i henhold til Europeisk standard, NS-EN12600

Glasset har både en lydisolerende effekt og blokkerer for 99% av UV-strålingen fra sola.

Om to herdede glass lamineres sammen hindres inntrenging eller spredning av glassbiter.

Hvordan fungerer oppmåling av lengdene på rekkverket?

Mål ytterkant av plassen du skal ha rekkverk på. Send lengdene til Agripa, og vi regner ut hva du trenger av glass og stolper. Det er viktig at du sender hver lengde/side, så vi vet hvor mange skjøter og hjørner du vil ha behov for.

Hvordan kan Agripa levere rimeligere rekkverk med like god eller bedre kvalitet enn konkurrentene?

Agripa lanserer vårt konsept som en direkte leverandør fra fabrikk til kunde. Dette betyr at vi fjerner minst 3 fordyrende mellomledd, og dermed kan tilby kunden en langt bedre pris enn konkurrentene. Samtidig har vi fokus på digitale flater, noe som gjør oss kostnadseffektive og konkurransedyktige.

Ulike medier har nylig skrevet nyhetssaker om Agripas glassrekkverk. Hvorfor?

Agripa leverer herdet, laminert sikkerhets som er 2x6mm, med 0.76mm sikkerhetsduk imellom (12.76mm). De fleste konkurrentene bruker 2x4mm, med duk imellom (8.76mm). 12,76mm glass i Agripas stolper tåler 150kg trykkbelastning. Dette utgjør en stor sikkerhetsforskjell, og er grunnlaget for at Agripa som første rekkverksleverandør oppfyller funksjonskravene som følger av Byggteknisk forskrift. Les mer om Agripas Sintef Sertifisering her; https://www.bygg.no/article/1374156.

Ofte stilte spørsmål

På venstre side finner du spørsmål våre kunder ofte stiller oss. Trykk på spørsmålet for å se svaret!

Spør oss

Vi leverer også andre design og typer glassrekkverk, både for private husholdninger og prosjekt/offentlig.

@AGRIPANORGE

Følg Oss På Facebook

Du finner oss på Andebuveien 78, 3170 Sem, Norge

Nå oss på +47 48 84 99 99

Contact Us